Хотел Анели
Сандански


ул. Гоце Делчев 1

0888 434 333; 0885 860 505

Заявка за резервация

www.hotelaneli.com

Разположение на обектa:
Хотел Анели се намира в центъра на гр. Сандански. Всички стаи и апартаменти са с прекрасен изглед към градския площад. Разположението на хотела в самия център Ви дава въаможност да ползвате всички удобства, които предлага курортнияр град. Тук с удоволствие може да съчетаете полезното с приятното: чистия въздух, средиземноморския климат, красотата на природата.

Описание на обекта:
Хотелът Ви дава възможност на разумни цени да получите перфектно обслужване, приятна обстановка и изискана кухня. Разполагаме с 6 апартамента и 8 стаи, в които могат да се настанят 36-40 човека. Всеки наш гост може да се възползва от климатично отопление, сателитна телевизия, телефон, хладилник, безжична интернет връзка, рум сервиз, ресторант и механа, където по всяко време на денонощието може да си поръча вкусни ястия и разновидни питиета.

Хотел Анели предлага място за паркиране и денонощно обслужване.

Описание на стаите:
Хотелът разполга с 8 стаи и 6 апартамента. Стаите са с две легла и спалня, а апартаментите са с две отделни помещения, разделени с коридор и врата, което дава възможност да се използват от 4 човека. И двете стаи на апартаментите са оборудвани с телевизори.

Спорт/Забавления:
При желание от страна на клиента може да съдействаме за прегледи, лечение и процедури в балнео комплексите на гр. Сандански.

За децата:
На 20 м. от хотела се намира централния градки площад, където може да се отдадете на Вашата почивка, а децата ви да играят на сигурно място и да се възползват от атракциите и уюта на детска площадка.

Стандартна оферта
Вид стая Капацитет Цена
Двойна стая 2 35 лв.
Единична стая 1 30 лв.
Апартамент 4 50 лв.